Ταλέντα + Αξίες + Όνειρα = η μοναδική αποστολή σου & η ζωή στην ευτυχία

Τι είναι η Genius Formula®;

Genius Formula® είναι μια συνταγή πώς να ζήσεις στην ευτυχία, πληρότητα και αρμονία, ένα ταξίδι αυτογνωσίας κατά την διάρκεια του οποίου μπορείς να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου. Δημιουργός αυτής μοναδικής μεθοδολογίας είναι η Taisja Laudy, μια αναγνωρισμένη παγκοσμίως ειδικός στα ταλέντα, πρόεδρος του TLnC Global, συγγραφέας του My Life with Mr. Good . Η Taisja επένδυσε πολλά χρόνια στην αναζήτηση της απάντησης: ποιος είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να μπορέσει ο άνθρωπος να ζει καθημερινά στην πληρότητα και ευτυχία. Την λύση την βρήκε συνδυάζοντας την παγκόσμια τεχνογνωσία του Ινστιτούτου GALLUP και την θεία σοφία της Ψυχής της.

Σύμφωνα με την Genius Formula®, ο δρόμος προς τη ζωή με αυθεντικότητα, χαρά και ελευθερία είναι ο συνδυασμός των 3 πιο σημαντικών παραγόντων εκπλήρωσης:

 • ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΟΥ– είναι να κάνεις με ευκολία αυτό που είναι δύσκολο για τους άλλους, το κάλεσμα της Ψυχής σου. Είναι η φυσική προδιάθεση και οι δυνάμεις σου που σου δόθηκαν από τον Θεό, Στον ωκεανό που λέγεται ζωή, είναι το καράβι σου, το οποίο αν το χρησιμοποιήσεις, θα σε οδηγήσεις πιο γρήγορα στα όνειρα σου.
 • ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ– είναι ένα τούνελ ασφαλείας και η πυξίδα σου που σε κρατάει στην πορεία σου προς την εκπλήρωση των ονείρων σου. Γνωρίζοντας ποιες είναι οι αξίες σου, ξέρεις αν πρέπει να ακολουθήσεις ένα μονοπάτι ή όχι. Διαφορετικά το καράβι σου θα πηγαίνει αριστερά και δεξιά χωρίς έλεγχο και σταθερή πορεία.
 • ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ– είναι το άγγιγμα της Ψυχής σου. Είναι ο φάρος σου που σου έδωσε ο θεός για να σου δείχνει προς τα που πρέπει να πας και να μην χαθείς.

Καθώς περνάς από αυτή τη διαδικασία της Genius Formula® , συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι απλώς ένας από τους πολλούς. Είσαι μια μοναδική Ψυχή, με ένα μοναδικό σύνολο ταλέντων, αξιών και ονείρων γιατί η αρχή της Genius Formula® είναι ότι δεν είσαι εδώ τυχαία. Είσαι εδώ για να λάμψεις, να εκπληρώσεις τη θεία αποστολή σου. Η Genius Formula®  είναι σαν ένας χάρτης θησαυρού που οδηγεί στους πιο πολύτιμους λίθους της Ψυχής σου. Για αυτό, άνοιξε λοιπόν τον χάρτη σου, ανακάλυψε τον θησαυρό που είσαι εσύ και άρχισε να ζεις τη ζωή που σου αξίζει.

Είσαι σαν ένα διαμάντι, που δημιουργήθηκε από τις πιέσεις της ζωής και του χρόνου. Τα ταλέντα σου είναι οι άκρες σου και τα όνειρά σου η λάμψη. Άσε την Ψυχή σου να λάμπει πάντα.

Πνευματικά ταλέντα σύμφωνα με The GoodTest™

ΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΒΟΗΘΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΩΝ

ΕΜΨΥΧΩΣΗ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

ΣΠΟΡΕΑΣ

ΜΕΝΤΟΡΑΣ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΉΣ

ΗΓΕΣΙΑ

ΘΑΥΜΑΤΑ

ΓΝΩΣΗ

ΠΙΣΤΗ

ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΣΟΥ

ιδιοφυΐα

Μαθαίνοντας τα δικά σου ταλέντα Θα ξεκλειδώσεις την κρυμμένη ιδιοφυΐα σου.

ΧΑΡΑ & ΓΑΛΗΝΗ

Θα ανακαλύψεις τι σου δίνει χαρά και ευτυχία, τι γεμίζει την δική σου καρδιά με ενθουσιασμό.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Θα ξέρεις ποιος είσαι και θα παίρνεις αποφάσεις σε αρμονία με τον εαυτό σου

ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΣOY ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

SILVER

Εξπρές για πολυάσχολους ανθρώπους
129
 • The GoodTest™
 • 1 συνεδρία για τα αποτελέσματα του The Good Test (1,5 ώρα)
 • Ψηφιακό Ημερολόγιο Αυτογνωσίας 2024 δώρο

GOLD

Ανακάλυψε την μοναδικότητά σου
389
 • The GoodTest™
 • 4 συνεδρίες- ανακάλυψη της μοναδικότητάς σου
 • Ψηφιακό Ημερολόγιο Αυτογνωσίας 2024 δώρο
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

DIAMOND

Ξεκλελιδωσε το πλήρες δυναμικό σου
788
 • Gallup Test
 • The GoodTest™
 • 8 συνεδρίες- ανακάλυψη της μοναδικότητας & δύναμής σου
 • Ψηφιακό Ημερολόγιο Αυτογνωσίας 2024 δώρο

Ένα ΘΑΥΜΑσιο ταξίδι ανακάλυψης και ανάπτυξης της φυσικής σου δύναμης σε περιμένει!

SOCIAL MEDIA