ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ

Με λένε Μπάρμπαρα Γιάρος και βοηθώ άλλους να αλλάξουν τη ζωή τους σε ευτυχισμένη και γεμάτη εκπληρωμένα όνειρα.

Είμαι σύμβουλος αυτογνωσίας, talent coach της Genius Formula ® και δασκάλα συνειδητής υλοποίησης- manifest.

Γεννήθηκα στην Πολωνία και ζω εδώ και 30 χρόνια στην Ελλάδα. Το ταξίδι αυτογνωσίας μου, ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια, όταν μπήκα στο μονοπάτι της πνευματικής και προσωπικής ανάπτυξης. Άρχισα να εξερευνώ τότε πώς λειτουργεί η ζωή και να αναζητώ απαντήσεις στο ερώτημα ποια είμαι. Από την παιδική μου ηλικία, η ζωή μου έδωσε πολλές «άσχημες» εμπειρίες και ήθελα να βρω την απάντηση γιατί μου συνέβησαν όλα αυτά. Στην αρχή κατηγορούσα για όλα τη μοίρα και το πεπρωμένο, πίστευα σε κάποιο κάρμα, το οποίο ίσως αποπλήρωνα. Ήμουν θυμωμένη με τον Θεό και το σύμπαν πως δεν είχα ακριβώς αυτό που ήθελα στη ζωή μου. Τότε είχα πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση, δεν μπορούσα να διαχειριστώ τις σκέψεις μου και οι αρνητικές μου πεποιθήσεις πρόβαλαν συνεχώς άλλες δραματικές εμπειρίες.

Για 15 χρόνια μελετούσα την πνευματικότητα, προσωπική ανάπτυξη, εσωτερισμό και την μεταφυσική. Διάβασα πάνω από 300 βιβλία, ξόδεψα πάνω από 10.000 € σε μαθήματα, σεμινάρια και εκπαιδευτικά ταξίδια, επένδυσα πολλή ενέργεια δοκιμάζοντας στην πράξη τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί για μένα. Μέχρι που… βρήκα την λύση μου και ανακάλυψα το μυστικό μου. Πώς το κατάφερα; Πρώτα έκλεισα οριστικά το παρελθόν μου, συγχωρέσα τον εαυτό μου και τους άλλους, ανέλαβα πλήρως την ευθύνη για τη ζωή μου. Κατάλαβα ότι η ζωή είναι απλά η προβολή της Ύπαρξής μας, των πεποιθήσεων μας, οπότε εντόπισα τις αρνητικές που είχα και τις άλλαξα. Και τότε τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν θετική ροή στη ζωή μου. Στην συνέχεια έπρεπε να μάθω πώς να αγαπήσω και να αποδεχτώ τον εαυτό μου, να είμαι η πρώτη προτεραιότητά μου. Και επιτέλους άρχισα να καταλαβαίνω τους κανόνες του παιχνιδιού που λέγεται ζωή.

Στο ταξίδι αυτοανακάλυψης με βοήθησαν πολύ οι διδασκαλίες του Neville Goddard, Elio D’Anna, κβαντική φυσική και Αγία Γραφή. Απέκτησα την σύνδεση με την Ψυχή μου, η οποία μου έδινε όλες τις απαντήσεις που χρειαζόμουν, καθώς και με καθοδηγούσε όταν υπήρχε το σκοτάδι καμιά φορά. Σταμάτησα να πιστεύω στο πεπρωμένο και το κάρμα και κατάλαβα ότι «εγώ και ο θεός ένα είμαστε» και πως εγώ είμαι ο δημιουργός της πραγματικότητάς μου.

Στην συνέχεια ανακάλυψα τα νοητικά και πνευματικά ταλέντα μου, κάνοντας το CliftonStrengths™ Finder  και το The Good Test™. Όλα τα ταλέντα μου: θετικότητα, εμψύχωση άλλων, ανάπτυξη άλλων, συνδεσιμότητα, αγγελιοφόρος, διδασκαλία, «φώναζαν» ότι η Ψυχή μου ήρθε εδώ για να βοηθάει άλλους ανθρώπους, να μοιράζει φως, θάρρος, εμψύχωση και αγάπη. Έτσι αποφάσισα να μοιράζομαι με τις γνώσεις μου στο Tik Tok και σε άλλα κανάλια στα social media, δίνοντας στους άλλους δύναμη, ενέργεια, κίνητρο για δράση και θετική αλλαγή.

Επίσης, έγινα πρώτη στην Ελλάδα πιστοποιημένη coach ταλέντων και της Genius Formula ®, για να μπορέσω να βοηθάω αποτελεσματικά και άλλους να ανακαλύψουν τη μοναδικότητα και τα ταλέντα τους όπως το έκανα εγώ.

Το θέμα το οποίο με ενδιέφερε πολύ γιατί μου προκαλούσε πολύ ενθουσιασμό και περιέργεια ήταν το manifest, η υλοποίηση. Το μελετούσα ασταμάτητα για πάρα πολύ καιρό, κάνοντας διάφορα σεμινάρια στο εξωτερικό, διαβάζοντας βιβλία, παρακολουθώντας βίντεο στο ίντερνετ και εφαρμόζοντας όλα αυτά στη ζωή μου. Μέσα από αυτή τη γνώση και την πρακτική, έφτιαξα την δική μου μέθοδο manifest, συνειδητής υλοποίησης «Κάνε ορατό, το αόρατο», χάρη στην οποία κατάφερα μέσα σε μόλις 4 μήνες να εκπληρώσω συνειδήτα το όνειρό μου και να εκδώσω, χωρίς καμία εμπειρία και διασυνδέσεις, το Ημερολόγιο Αυτογνωσίας 2024 στην Ελλάδα και άλλο ένα για την πολωνική αγορά. Η εφαρμογή αυτής της γνώσης μου έδωσε την δυνατότητα να ζω σήμερα μια ευτυχισμένη, εκπληρωμένη και αρμονική ζωή. Σήμερα, διδάσκω αυτή την μέθοδο σε άλλους ανθρώπους για να μπορούν όλοι να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

Το πάθος της Ψυχής μου ήταν πάντα να βοηθάω άλλους ανθρώπους , έτσι έρχομαι σήμερα και σου προσφέρω την βοήθειά μου ως Εμψυχώτρια Ζωής και σύμβουλος αυτογνωσίας στο δικό σου δρόμο προς την ανακάλυψη της Δύναμης σου, ως συν-ταξιδιώτης σου στη μεταμόρφωσή σου και η ολιστική υποστήριξη σου. Μαζί θα ανακαλύψουμε ποια είναι τα ταλέντα, αξίες και όνειρά σου για να έχεις ξεκάθαρη εικόνα που είναι ο φάρος σου μέσα στον ωκεανό που λέγεται ζωή. Θα σε βοηθήσω να ανακαλύψεις τον πιο σημαντικό άνθρωπο στην ζωή σου- τον εαυτό σου.

Η πρόθεσή μου είναι να σε βοηθήσω να αυτοθεραπευτείς και να σε μάθω να λύνεις εύκολα και αποτελεσματικά μόνος/η σου τα καθημερινά ζητήματα. Είμαι εδώ να ενεργοποιήσω το Φως που έχεις μέσα σου και να θα σε καθοδηγήσω να το χρησιμοποιείς στις προσωπικές ή επαγγελματικές προκλήσεις που σου φέρνει η ζωή, έτσι ώστε να δεις την Αλήθεια και να πάρεις την καλύτερη απόφαση που θα σε φέρει πιο κοντά στον εαυτό σου. Θα είμαι δίπλα σου στο πιο συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας, ένα μονοπάτι που θα ανακαλύψεις τη ΔΥΝΑΜΗ σου!

ΤΕΧΝΙΤΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ

Γνωρίζοντας πλέον τα χαρίσματα και τα ταλέντα τα οποία μου έδωσε ο Θεός, επέλεξα να είμαι μια 💎 τεχνίτρια διαμαντιών 💎, η οποία από ένα κάρβουνο που δημιουργήθηκε υπό πίεση, το επεξεργάζεται, το φροντίσει, το διαμορφώνει για να αναδείξει την λάμψη και την ομορφιά του. Να γίνει ένας θησαυρός, ένα λαμπρό και περιζήτητο διαμάντι !!! Επέλεξα να βγάζω το Φως από τα διαμάντια, το Θεϊκό δυναμικό τους, το διαμάντι είσαι 💎 ΕΣΥ 💎, αρκεί να ανακαλύψεις την μοναδικότητά σου. Είμαι Φωτοφόρος για να σου υπενθυμίσω ότι είσαι μέρος της Θείας Πηγής και μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο πλήρες δυναμικό σου και να ανάψω την καρδιά σου με τη σπίθα μου.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ

online συνεδρια

Για να ανακαλύψουμε την δική σου μοναδικότητα και να σε βοηθήσω να καταλάβεις τα μαθήματα που σου φέρνει η ζωή.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

Θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να ζήσεις πιο πλούσια και ευτυχισμένη ζωή.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ONLINE

Μάθε στον δικό σου χρόνο και χώρο θέματα που θα βοηθήσουν να γίνεις συνειδητός Δημιουργός της ζωής σου.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ 2024

Άφησε το 2024 να είναι το έτος που θα ανακαλύπτεις τον αληθινό εαυτό σου.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Τι ειπαν οι πελατεσ μου

Λάβε δωρεάν υλικό, προσφορές και ενημερώσεις για τα νέα μας.

NEwsletter

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

[email protected]

τηλ. +30 6948622106

SOCIAL MEDIA